MY WEEKEND

ANNONSE

Helgen startet i en travel fredag med barn og aktiviteter. Dette gjenspeiler også en passe praktisk look med jeans, varm jakke og gode ECCO UKIUK  sko. Sistnevnte har jeg brukt i en uke, jeg har vel så si flyttet inn i de gode varme skoene og det er fordi de funker til alt.

Lørdagen ble startet med en deilig café date med min kjære. Hva er vel bedre enn å fylle magen med fersk bakst til en sen brunch?  Og ingenting som er deiligere enn å trekke på de mykeste skinn skoene som holder føttene varme når vi tusler i gatene i det sure været. Skoene er av dansk design og har de deiligste sålene å gå på, både i by og på fjellet. Så denne vinteren blir nok mine nye Ecco Ukiuk venner med meg til fjells. Selv så er jeg en skikkelig frysepinne og er så takknemlig for varme føtter, komfort og ett fresht design som kan kombineres ulike annledninger.

Sko: ECCO UKIUK

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Marianne
  November 29, 2017

  Hvor har du kjøpt den grå capsen på de siste bildene? Kjempefin!!

  • benedicthe
   November 30, 2017

   Hei, fra ore Than SHoes og merket er Becksøndergaard 🙂

 • I.T.M
  December 7, 2017

  Hei – hvilket merke er det på denne dunjakken?:-)

  • benedicthe
   December 12, 2017

   Lindeberg 🙂