BALMAIN + SPECSAVERS

Det franske motehuset Balmain ble stiftet i 1945. Balmain er også kjent for å være trendsettere, og de henter inspirasjonen fra  sin lange tradisjon i det historiske motehuset.

Inspirert av de flotte linjene og det lekre designet bak merket, har brille kolleksjonen en samling av rammer, ulike stiler og farger som skal få en hver kvinne til å føle seg vakker, selvsikker og sterk.

Balmain er ikke bare ett blikk men en følelse.

Alle brillene er klassiske, rene og har gjenkjennelige detaljer i gull, inkludert B signaturen. Du kan også se gulldetaljer som er inspirert av Balmain sin belte kjolleksjon.

Jeg falt helt for denne moderne maskuline brillen med de klassiske gull detaljene. Jeg syntes den skiller seg ute med den vinkelformede rammen og den sorte fargen. Denne er min hverdagsfavoritt som passer alt !

 

Jeg elsker denne overdrevne runde brillen som er akkurat passe chic med den fine delikate gullfargen. Stengene på brillen prydes av lekre marmordetaljer som er helt i Balmain sin kjente stil.

Det er helt rått å kunne se ett så stort samarbeid som Balmain + Specsavers, med en så fresh og gjennomført brillekolleksjon, hvor det er veldig vanskelig å ikke ha lyst på alle. Brillene selges hos Specsavers og her vil du kunne se hele kolleksjonen og finne dine favoritter.

Du finner også Balmain + Specsavers her!

 

#BalmainxSpecsavers #Balmain @Specsaversnorge

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.