PROSJEKT HAGE

Å nyte morgensolen på terrassen er bare helt fantastisk, jeg tipper du tenker det samme i disse dager? Jeg er også småsvett av at det er både ustelt og møkkete på terrassen og dette er ett prosjekt vi må ta tak i med en gang. Det nærmer deg fine vårdager hvor vi er mere og mer ute, da er det så utrolig godt å ha det hyggelig ute. Jeg har en del igjen på platefronten, men fått ut noe for å gjøre det litt hyggeligere ved terrassedøren.

Har du forresten noen gode tips du vil dele med meg til fine planter som tåler både, sol skygge og holder seg over vinteren i potter? Jeg hadde virkelig vært glad for å plante mere som overlever lengre enn en sesong, da jeg ikke har de grønneste fingrene.

Tips tas i mot med stor takk! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Live
  May 3, 2018

  Hei Benedicthe,
  Du kan forsøke med bambus og forskjellige prydgress.Sistnevnte klarer vinteren fint.Bambus i stor potte med et godt lag lecakuler i bunnen (obligatorisk for alle planter i potte) klarer vinteren om den ikke er for hard.Jeg har plantet klatrehortensia i potter, de tåler alt og blir store om de får pinner å klatre på i begynnelsen.Så fine nå når bladene spretter ut igjen 🙂 De får hvite blomster om sommeren og du slipper å vanne hver dag slik som man må med vanlige hagehortensia .

  • benedicthe
   May 3, 2018

   Hei, tuuusen takk for fine plante tips! Skal gå til direkte innkjøp av prydgress 😀 God helg !!