BRULLUPSFEBER OG JUBILEUM

Bruppupsfeber? Mange går rundt å venter på vårens bryllup og har mye å planlegge både som gjester og brudepar. Jeg ville dele disse bildene som vi tok for magasinet Ditt Bryllup for en tid tid tilbake, rett og slett for jeg elsker akkurat denne shooten da vi begge er med. Jeg tror også at jeg hadde valgt akkurat denne kjolen fra TSH om jeg skulle giftet meg i år. Jeg tenkte å høre med deg om du vil se mere fra mitt og Egor sitt bryllup? Da må jeg i allefall grave litt i arkivet å se hva jeg finne tilbake av våres store dag.

Vi giftet osss for 5 år siden og synte at dette er verdt å feire i år!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Aaa
    May 7, 2018

    Jaaaaa!!!! Vil så gjerne se bilder fra dagen deres!!!!