HAGELIVET

Helt magisk å henge i hagen til langt på ettermiddagen med familien! Litt planter er kommet frem og mere skal det bli etter det er noen optimistiske planter fra fjoråret som ikke ser ut til å vil blomstre som jeg har tenkt, eller kan jeg kanskje bare gjødsle? Noen tips? Jeg trives i allefall best på uteplassen i denne varmen, nesten ikke til å holde ut inne hverken på dagen eller natten inne i huset! Kanskje vi bør vurdere å få installert noe pumpe for å regulere temperaturen, akkurat nå er det hva jeg ønsker meg mest til huset.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments
 • Line
  June 2, 2018

  Hvor er «solhatten» din fra?

  • benedicthe
   June 4, 2018

   HM:)

 • Skogfrue
  June 2, 2018

  Uteplass er nydelig! Jeg fikk snekret en ny platting med solvegg i går, så jeg er helt i startgropa. Og tar gjerne tips til hvordan man holder myggen unna på kvelden. 🙂

 • Beate
  June 3, 2018

  Hei. Hvor er den fine svarte solskjermen din fra? Sånn har jeg også lyst på! 🙂

 • Mari
  July 15, 2018

  Hei 🙂 Hvor er de store svarte blomsterpottene på nederste bildet fra?

  • benedicthe
   July 17, 2018

   Hageland 🙂