MODE

PJ MODE

 

Ganni// Bukse og topp.  Meotine// Veske og sko

Ukas andre dag er allerede grå og regnfull. Jeg har masse å ta tak i og vet ikke helt hvor jeg skal begynne! Jeg har lovet deg en house tour film i huset, men da må bare ALT, eller i allefall litt ryddes først, så du ikke blir vettskremt av kaoset. Andre ønsker til blogg innhold tas i mot med takk!

XXX

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Helg og barnefri 💃🏻 takk til verdens snilleste mormor som har miniene ♥️🎈

Helg og barnefri 💃🏻 takk...

Glitter is my favourite color ✨

Glitter is my favourite color...

TGIFD

TGIFD

Ad: Jeg kan nesten ikke vente med å dele denne Joifulle nyheten fra Joico med dere ✨🎉. Her kommer en liten teaser! @joiconorway #joiconorway

Ad: Jeg kan nesten ikke...

Cashmere season 🔛

Cashmere season 🔛