KØBENHAVN MED ESTEĒ LAUDER

Jeg ville vise dere noen snapshots fra turen til København med Esteē Lauder forrige uke. Det var alltid veldig hyggelig å reise med bla Emilie og Silje, og ikke minst bli kjent med nye. Reisen rundt i Esteē Lauder sitt event var fin, og vi ble presentert for hvert merke de har! Det er alltid gøy å få gå litt dypere i historien til merkene man liker ekstra godt!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...