GIRLSNIGHT @ HINOKI

ANNONSE

 

 

Hinoki er en japansk perle midt i Lillestrøm. Menyen består av en rekke småretter, sushi og grillretter som passer perfekt for deling. Jeg elsker å få muligheten til å smake på flere ulike småretter og det blir litt som ett asiatisk tapasbord hvor du kan se kokkene svinge seg på kjøkkenet mens du spiser. Hinoki drives av teamet bak Hanami og er det perfekte tilskuddet til Lillestrøm sentrum, selv har jeg bodd her i mange år og har savnet en spennende restaurant som denne. Selv syntes jeg det er like hyggelig å gå på en datekveld når vi har barnevakt her som å ta en skikkelig jentekveld.

 

 

Jeg hadde med meg hele min venninnegjeng på Hinoki forrige helg. Selvom jeg har spist her flere ganger før er dette ett sted jeg syntes er perfekt å samles på. Vi kunne ikke vært mere fornøyde med den gode servicen, atmosfæren, maten og jeg kan å ikke glemme å nevne DESSERTEN. Vi koste oss gløgg i hjel i de vakre omgivelsene og tror jeg vil legge ett lite julebord her i år (som i fjor). Noe av det som også er så bra med akkurat dette stedet er at det er noe for en hver smak, og jeg har allerede funnet noen favoritter som jeg må bestille hver gang jeg er her. Jeg vil anbefale mine følgere til å ta turen innom for den samme gode opplevelsen som jeg og mine venninner hadde.

 

INSTAGRAM GIVEAWAY 

 

En heldig følger får en HELAFTEN til seg og 4 venninner, kun ved å følge @hinoki_restaurant  , tagg 4 venninner og kommenter med en sushi emoji på min instagram !

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.