THULE SLEEK

For ett par uker siden var jeg så heldig å få reise til Stockholm for å ta del i Thule sin nyeste barnevogn lansering. Eventet til Thule var kjempeinspirerende, og presentasjonen av den nye Thule Sleek vognen var utrolig bra og nyskapende. Etter å ha to små gutter på 3 og 7 år begynner jeg å bli passe kjent med hva som er praktisk og ikke. Jeg skjønte med en gang at dette var en smart vogn for foreldre som enkelt kan ta med vognen i en aktiv hverdag både i naturen og i byen.

Thule Sleek har rett og slett mange praktiske justeringer som jeg aldri har sett på en vogn før som gjør den super enkel å benytte, selv om man er alene med en liten nyfødt på armen. Det at sittedelen i vognen kan vendes mot deg og fra deg er jeg veldig fan av for å kunne få en ekstra god kontakt med barnet. Jeg bemerket meg den praktiske justerbare fothvileren som er smart for barna vokser i en rasende fart, den store lastekurven under og ventilasjonsvindu er også detaljer jeg setter pris på. Vognen har utallige kombinasjoner, med tvillingvogn, søskenvogn, søskenbrett, babybag, sittedel og mulighet for bilstol. Vognen er også veldig lett å slå sammen og tar overraskende liten plass.

Thule Sleek er lett og smidig, den er kjempe enkel å snu, trille over humper og ha med seg rundt, det beste av alt er at barnet sitter super godt og har full oversikt i vognen.

 

#thulesleek #bringyourkids

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.