EN KRUKKE MED GULL

Denne klassikeren fra YSL inneholder  naturens dyreste ingrediens. Kremen inneholder nemlig safran som er håndplukket fra krokusblomsten som kun blomstrer som kun kan høstes effektivt 2 uker løpet av hele året i Atlasfjellene, i Marokko. I tråd med Saint Laurent selv har flere av hans coutore kolleksjoner være inspirert av vakre Marokko. Selv har jeg besøkt hans vakre botaniske hage som var en sanselig og fin opplevelse. Når vi snakker om safran krydderet er dette mere verdifullt enn rent gull. Krydderet inneholder glykaner som som bidrar til at huden skal se yngre ut, gjennoppbygge fukt, motvirke fine linjer og beskytte mot frie radikaler.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Elisabeth
  October 25, 2018

  Hei. Jeg ville så gjerne kommentere ditt nyeste innlegg. Si at det er menneskelig å gjøre feil, og modig at du er så ærlig! ❤️ Håper du ikke er altfor hard mot deg selv, og at du har god støtte rundt deg. Det viktige er at vi gjør opp for oss med de vi har gjort urett, og gjør så godt vi kan med å lære av våre erfaringer! Heier på deg! ????

  • benedicthe
   October 31, 2018

   Tusen takk Elisbeth <3