JEG BEKLAGER

De siste dagene har det vært skrevet mye om meg i medier og sosiale medier. Dessverre har det også vært mye hat og hets. Men mange har hatt spørsmål og meninger.

Jeg har derfor behov for å forklare, svare på kritikk og beklage.

Først: Når det gjelder logo-genseren som VGs Min Mote har omtalt, visste jeg ikke hvem som hadde designet den da jeg fikk mamma til å strikke den. Jeg la ut bildet på Instagram og bloggen, men mente ikke å ta æren for designet. Jeg bare synes det var en fin genser…

Jeg har tatt kontakt med den danske kunststudenten Laura Dalgaard som sto bak genseren. (@lauradalgaardlaura) Hun fortjener æren for genseren, noe hun nå heldigvis får. Jeg beklager overfor Laura alt styret som har oppstått. Dette har jeg lært av. 

Det har kommet flere beskyldninger om meg: En kvinne skrev på Facebook at jeg skal ha tatt hennes kredittkort og brukt det for 10 år siden da vi jobbet på samme sted i USA. Det er dessverre sant. Jeg var ung og eventyrlysten og hadde lite penger. Jeg var nok litt misunnelig og ønsket meg ting jeg ikke hadde råd til. Derfor gjorde jeg noe jeg i dag angrer bittert på.

I går sendte jeg en sms til hun som eide kortet, der jeg på nytt ber om unnskyldning. 

En gang skrev jeg også ut et falsk gavekort i en butikk jeg jobbet. Det skulle jeg ikke gjort.

Disse feilene har jeg lært av. 

Til de som hevder at jeg ikke er sykepleier. Jeg har studert på Diakonhjemmet og skal videreutdanne meg denne høsten. Jeg hadde ikke kommet inn på dette kurset uten Bachelor i sykepleie (Vedlagt vitnemål)

De siste dagene har vært tøffe. Jeg velger derfor å ta en pause fra blogging og sosiale medier, for å få ro til å tenke. Jeg vil også prioritere å bruke tid sammen med dem som er aller viktigst for meg: Egor og barna. Derfor er kommentarfeltet mitt midlertidig stengt – jeg håper på forståelse for dette.

Til deg som har valg å ikke kaste dritt og til deg som har gitt meg støtte i denne tiden – tusen tusen takk. Du aner ikke hvor mye det betyr.