DU FINNER MEG PÅ CARPE DIEM KLINIKK

 

God mandag kjære leser

Jeg er så glad for å fortelle at du hver tirsdag og torsdag finner meg på Carpe Diem Klinikk i Lillestrøm. Som en ordentlig hudjunkie som er genuint opptatt av å ta vare på huden er dette veldig spennende. Jeg tilbyr bla. hudforbedrende behandling med skinboost, denne er gull på fekt fine linjer/aknearr/ ujevnheter, jeg utfører også flere kosmetiske injeksjonsbaserte behandlinger.  Du er hjertelig velkommen til å  ringe/ sende melding/ mail for booking av time. Jeg har gledet meg lenge til å kunne dele denne spennende nyheten og jeg syntes det er ordentlig stas å skulle begynne å jobbe som sykepleier på Carpe Diem Klinikk.

 

Ikke nøl med å ta kontakt, hverken på telefon 93420595 eller mail bybenedicthe@hotmail.com

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Torill
  October 29, 2018

  Så spennende. Lykke til 🙂

  • benedicthe
   October 31, 2018

   Tusen takk Torill 🙂

 • Sykepleier
  November 1, 2018

  Som kosmetisk spl, utdannet for 13 år siden etter 3 årig Universitetsutdannelse. Er det noe nytt å kalle det Bachelor ? Har du tatt treårig spl utdannelse?

  • benedicthe
   November 2, 2018

   Hei, ja jeg har tatt en spl. utdannelse som er bachelor 🙂