EN VAKKER JUL MED ELLOS HOME

Innlegg i samarbeid med Ellos

Jeg elsker alt ved julen, allerede nå er jeg i gang med å planlegge smått hvordan jeg vil pynte til jul i heimen. Siden vi ikke har ett alt for stort hus så liker jeg å bytte ut og tilføye enkle juledetaljer som ikke tar for masse plass. Jeg bytter ut sengetøyet til mørkt, legger til ett saueskinn for å skape en lunere stemning enn vi pleier å ha. Jeg har falt pladask for Ellos Home sitt gode og lekre utvalg av juledekorasjon, og jeg deler mine absoultte favoritter med dere her!

De siste årene har jeg gått fra mye rødt, gull og glitter til litt roligere toner som jeg personlig syntes passer best inn i vårt hjem. Jeg  liker delikate grå -og jord toner som gir en ekstra fin stemning til julen. Julen betyr masse lys og Ellos har ett bredt utvalg av lysestaker, krukker, lykter og adsventstaker. Dette er detaljer jeg syntes er moro å tilføye noen nytt av hvert år. I år kommer jeg til å bruke mindre tid i butikker for jeg har allerede funnet de perfekte juledetaljene her.

For å ikke glemme, gaveinnpakkningen!! Jeg kan melde om at du finner pakkepapir, gavetråd og lapper i alle de valkreste fargene. Er det ikke hyggelig å gi bort gaver som er pakket inn med flid?  Det syntes i allefall jeg og legger mye tid på nettopp dette.

Hvilke julepynt er din favoritt?

Finn dine julefavoritter her!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.