INTERIOR UPDATE

Jeg syntes det er gøy å kunne gjøre små endringer i interiøret, nå som vi har bodd i huset vårt i fem år kan jeg innrømme at jeg kribler etter å bytte ut ganske masse, for man blir jo litt lei av å se på det samme hver dag i mange år. Jeg liker å ha det ganske rent og ikke ganske sort hvitt som du kan se. Den runde store vasen er en vi har hatt lenge fra Jotex og den sorte ape vasen er det kuleste tilskuddet til stua. Det som er ekstra stas akkurat nå er at jeg får gi mine lesere 20% på hele utvalget til Jotex (gjelder ikke salgsvarer). Hvis det er noe du har ønsket deg lenge, noe du ser du bare må ha i heimen, eller eller kanskje noe du vil gi bort til jul så er det en ekstra god mulighet akkurat nå.

Marmor bord lite HER. Marmorbord stort HER.  Sort spisestol HER.  Sort apevase HER.

Jeg er så fornøyd med oppdateringen fra Jotex nyheter og de nye runde stuebordene som kan flyttes litt ettersom hva som passer i stua, jeg har også ett pa nye sorte gode spisestuestoler som blir flyttet litt rundt på ettersom hvor barna er. Jeg liker at møblene kan flyttes litt på og stå ulike steder, da får man flere muligheter ettersom at vi har ett lite hus.

Jeg gir deg 20 % på ALT fra Jotex frem til 8/11 

Rabattkode: BENEDICTHE20

Soverommet syntes jeg er ett vanskelig rom, for oftes er det mye rot og lite orden her. Jeg har valgt å gjøre noen små endringer som å henge bildene på veggen og tilføre den superfresee lampen fra Jotex som gir godt leselys. Jeg har også fått helt dilla på linsengetøyp etter vi begynte å bruke det på hytta, så her her vi det samme sengetøyet bare i hvitt hjemme. Lin er noe av det beste å sove i, jeg lover!

Sengetøy HER.  Lampe lignende HER.

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments
 • Emilie
  November 4, 2018

  Hvor er sofaen fra?:)

  • benedicthe
   November 5, 2018

   Ygg og lyng 🙂

 • Elia
  November 5, 2018

  Hei. Så glad du er tilbake på bloggen!!! Jeg er en godt voksen dame med sans for mote og interiør. Har to voksne ungdommer som har flyttet ut. Bruker ofte tips fra deg i måten “vi” innreder deres nye boliger. Stå på….vi heier på deg <3

  • benedicthe
   November 5, 2018

   Hei Elia, tusen takk for så hyggelig tilbakemelding <3

 • Anja
  November 7, 2018

  Hvor er lampa fra?☺️

  • benedicthe
   November 8, 2018

   Milla Boutiqe!

 • anette
  November 9, 2018

  Hei. Hvor er lampen du har over stuebordene fra? :O)

  • benedicthe
   November 9, 2018

   Sirrico Livinig 🙂