DISSE GIR GLØD

Jeg bruker denne masken fra GlamGlow hver uke og den hjelper med å rense huden samt gjøre porene litt mindre. Jeg er veldig fan av masker og denne har fort blitt en av de jeg bruker aller mest! Jeg bruker La Mer sin Creme Del la Creme hver kveld og særlig etter jeg har brukt masken, den booster huden med masse fukt og gir en fin glød.

3 Comments

  1. Hei,

    Prøver meg her og, jeg 🙂 den fargerike paljettkjolen med høy hals fra Billie&me, er det mulighet for å kjøpe den noen plass? Synes den er så lekker, og perfekt for julebord og andre festligheter!

    1. benedicthe

      Hei, denne ble dessverre ikke produsert opp. Men det er en annen superlekker paljettkjole som selges på Villoid.no akkurat nå 🙂

  2. Jeg skjønner. Det var synd 🙂 si ifra hvis du mot formodning ønsker å sørge din egen. God helg, fine Benedicthe!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *