FINALLY FRIDAY

 

Etterlengtet helg! Jeg synte denne uken har flydd alt for fort og det er enda en uke nærmere jul. Jeg har kjapt meg en stuegran, spist opp snart to bokser pepperkakedeig, en hel boks med pepperkaker! Jeg tror også jeg er den gladeste for at P7 Jul er på radioen! Jeg elsker alt med jul og tenkte å bruke helgen på kanskje litt baking og kos med de små. Jeg er så heldig å ha fått den nyeste kokeboka til Ida Jansen i posten og det er så mange fristelser jeg har lyst å teste ut, kan anbefales!

 

Takk for at du titter innom, god helg!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Christine
  November 10, 2018

  Hei Benedicthe!
  Vil bare fortelle at det er så hyggelig å følge deg. Glad du er tilbake og fortsetter å inspirere! Kos deg med julehelg – jul er F.A.N.T.A.S.T.I.S.K !! Klem fra Stockholm

  • benedicthe
   November 11, 2018

   Hei, å herlighet så hyggelig at du følger <3 Tusen takk for fine ord ! Klem Benedicthe

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️