ZO SKIN HEALTH

Jeg startet å bruke ZO Skin Health for mange år siden, siden har jeg vært avhengig av disse produktene i min rutine. Jeg har fra min tidlig ungdom hatt masse akne, kviser og en urolig hud. Det har tatt mange år å få dette i balanse og jeg begynte allerede med ZO da jeg var ung og gikk hudlegen. Jeg må si at dette har bidratt til å holde huden i sjakk til en hver tid og jeg vet hva huden min trenger når det er en period med feks. mere utbrudd. Jeg har også de senere årene fått stygge arr og ujevnheter grunnet en turbulent hudhistorie. Jeg syntes at hudstukturen holder seg mye penere når jeg er flink å følge min ZO Skin Heath hudrutine.

Så dette er min daglige hudrutine:

Rens- ZO OilaCleanse

Jeg renser huden hver morgen og kveld med ZO Oilacleanse, jeg tror jeg har brukt denne rensen så lenge jeg kan huske. Og den er så god at jeg vet at den er elsket av både min mor og mine venninner. En god rens er superviktig for å få vekk all smuss, sminke og skit som legger seg i huden og porene.

Pads- ZO Complexion Renewal Pads

Jeg tror disse passene reddet den mest hissige huden da jeg var yngre, jeg bruker de ikke hver dag slik jeg gjorde før lengre, men ca 2-4 ganger i uken. Da jeg var mere plaget med huden og brukte de hva dag pleide jeg å dele padsene i to slik at de varte ekstra lenge. Disse er gode som gull!

Skrubb- ZO Exfoliation Polish

Jeg bruker denne fine skrubben ca to ganger i uken, sånn ca de dagene jeg ikke bruker padsene. Denne er helt magisk, særlig på døde hudceller og hudormer. Jeg opplever at jeg kan ha litt tilstoppede porer etter 4-5 dager, særlig rundt nesepartiet. Da benytter jeg skrubben og huden blir ikke bare silkemyk, den blir mye lettere å legge sminke på og etterlater seg en ren og fin hud.

Maske- ZO Invisapeel

Jeg var ikke klar over denne masken før i år da jeg ble anbefalt den på Elite Helse, jeg er litt i startfasen på å teste ut denne og bruker den i sammen dem/serum 3 ganger i uken. Den skal gjøre huden jevnere og minske blant annet pigmenteringer.

Serum- ZO Daily Power Defense og ZO Growth Factor Serum

Jeg benytter disse to serumene hver morgen før jeg påfører sminke. Dette er aktive serumer som jobber i huden hele dagen uten at man merker noe til det. Etter en lengre periode skal serumene minske porer, linjer og gi en finere tekstur.

Primer- ZO Oclipse Primer

Jeg har begynt å bruke primer før jeg legger foundation og sminke. Denne primeren jevner ut porer og har bittelitt farge og høy solfaktor i seg. Den gjør rett og slett at sminken sitter og legger seg mye penere!

 

 

 

 

Mange spor om min hudpleie og jeg liker å teste ut nye produkter, men det som er gøy med ZO Skin Health er at de har fulgt meg på baderomshylla hele veien fra jeg var veldig ung til jeg nå snart er 30 år. Huden har vært i stor endring og har derfor lagt til noen mere aktive produkter for å tilpasse til mitt behov.

Er det flere enn meg som digger ZO?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Sandra
  November 12, 2018

  Elsker ZO produkt! Går du gjevnlig til hudpleier? Hvilke behandlinger tar du da?

  • benedicthe
   November 13, 2018

   Hei, ja de er supergode!! Jeg varierer litt mellom gode masker og hjemmepleie, og hudpleie innimellom, Da har jeg variert mellom Dermapen, ZO BEHANDLING og Mesoterapi 🙂