ORDNING OG REDA

En drøm i oppfyllelse!

Jeg har levd med ett bittelite skap i denne bittelille gangen i 5 år. Noen år senere og noen familiemedlemmer ekstra kan jeg skrive under på at gangen er det første stedet i heimen det hoper seg opp mye rot. Etter gode råd fra Elfabloggen, har jeg startet med blanke ark og gått igjennom absolutt alt vi har i garderoben nede og har kun fremme det vi bruker aller mest. Barna sine klær og sko er også plassert slik at de selv kan plukke det frem (noe som er praktisk på travle morgninger når alle skal ut av huset på en gang). Vi bor i ett lite trehus som er over 100 år gammelt, dette gjør at det er lite plass til oppbevaring og det er ikke mange smarte løsninger utover det vi selv har tilføyd.

 

Jeg tror alle vegger og tak uten unntak er skjeve, derfor var det helt gull å kunne få oppmålt alle kriker og kroker for at en skyvedørsløsning kan passe inn. Det var ikke bare utfordrende med det skjeve taket, men også noen spotter som var plassert slik at skapet måtte være veldig smalt. Jeg syntes hvitt frostet glass er veldig elegant og stilrent, dette valgte jeg rett og slett fordi det er veldig nøytralt i interiøret og ikke tar for mye oppmerksomhet. Vi gikk også nøye igjennom hvilke løsninger som var mest praktisk for nettopp vårt bruk i sammen med Elfa. Jeg er veldig fornøyd med løsningen vi har gått for og det er virkelig super funksjonelt både for store og små.

 

 

Jeg har okkupert ett par skuffer og en hylle kun til mitt eget rot av solbriller, vesker og annet småplukk jeg liker å ha tilgjengelig.

Mitt største ønske for garderobeløsningen var masse plass til sko! Vi er jo trossalt fire personer mer noen par sko hver så det blir fort fullt i gangen når dette ligger strødd rundt. Jeg er glad for å ha denne muligheten til å gjemme unna det rotet jeg ikke ønsker å ha synlig.  Skohyllen er også veldig praktiske da de er laget i ett stråmønsker så skitten enkelt kan støvsuges nederst på gulvet.

Sjekk ut Elfabloggen for de beste lagring og oppbevaringstipsene her.

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.