CRAVING

Min største lunsj craving akkurat nå er peanøtt bowlen fra LETT. Jeg har faktisk lyst på den hver dag, og ett lite tips er å be om noen falafler og avokado oppi. Da blir i allefall jeg skikkelig mett etter en salatlunsj som man ellers fort blir litt sulten etter. Spørs om jeg ikke må svippe innom LETT i dag for en rask matbit!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Ad: Jean Paul har nettopp lanser en ny og inspirerende stilguide - Jean Paul Le Journal hvor du daglig får gode tips til fresh daglig styling av Jean Paul sin kolleksjon. 🍒 Du finner Jean Paul Le Journal på deres webside og på instagram! Absolutt verdt å sjekke ut og følge for god inspirasjon✨. #lejournaldejeanpaul @jeanpaul_norge 🌟

Ad: Jean Paul har nettopp...

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...