NOREFJELL

Jeg kan ikke helt glemme dette deilige stedet, jeg har jo blitt mer og mer forelsket i Trysil hvor vi har hytta våres. Men fy søren så fint det var på Norefjell også. Alt er så nytt og frest, det diggeste spaet og ikke minst rommene og stemningen. Jeg må definitivt komme meg tilbake hit ila vinteren (det er også super barnevennlig, så her var det midt blinken selv med små barn)!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments
 • Ingeborg
  December 12, 2018

  Hei! Kan du dele hvor buksen og luen er fra?

  • benedicthe
   December 13, 2018

   Bukse fra Day og lue fra FWSS:)

 • Ingrid
  December 13, 2018

  Heisann, hvor er den fine svarte cardigan din fra?

  • benedicthe
   December 13, 2018

   Timo 🙂

 • Jannicke Haugen
  December 13, 2018

  Hei:-)
  Kan jeg spørre deg hvor den svarte strikkejakker er fra?

  • benedicthe
   December 13, 2018

   Timo 🙂