BURSDAGSBORD

På lørdag hadde jeg min 30 års feiring med champagne lunsj på Bølgen og Moi Briskeby. Herregud for en fantastisk dag og ikke minst de beste damene som kom kun for å henge med meg! Jeg elsket den fine stylingen med ballongene fra Ballongbukketten. Jeg har aldri spist sharingmenyen de serverer på dagtid før men kan melde om at det var sjukt deilig.

Tusen takk til Bølgen som ordnet med bord til meg og ballongbuketten som stylet med ballonger! Og ikke minst takk til alle fine jentene mine som kom <3 Føler meg som verdens heldigste 30 åring (eller føler meg som 20 da, men men).

 

I morgen blir jeg 30 på ordentlig!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Helle
  December 14, 2018

  Hei Benedicthe
  Gratulerer med bursdagen din! Kjempefin kjole du hadde på deg, kan jeg spørre hvor den er fra? 🙂

  • benedicthe
   December 18, 2018

   Tusen takk! 🙂 Den er fra Billie & Me 🙂