SKIWEAR

Jeg har fått mange henvendelser ang skiutstyr etc eter julen og fjellet! Ett av mine favorittsko outfits er nok dette behagelige fra Rossignol som er perfekt for lek og moro med de små i tillegg til super komfyr i skibakken.

Rossignol// Skijakke+bukse.  Moonboots// Sko.  Oakley// Solbriller

4 Comments

 1. Hei.
  Har du sluttet å designe luer? 🙂

  1. benedicthe

   Ja for en periode. 🙂 Har luer på Miinto. nå om du liker de 🙂

 2. Hvordan er det å jobbe som kosmetisk sykepleier? Er sykepleier selv, men ønsker ta videreutdanning. Var det vanskelig å få jobb? Et det spennende jobbhverdag?

  1. benedicthe

   Hei det er veldig spennende og gøy. Det er fint å kunne hjelpe mennesker som har feks alvorlige problemer med hud, ARR, AKNE ETC. slik at de får en bedre hverdag. Jeg tror ikke det er like mange jobber innen det kosmetiske som andre sykepleie jobber men det gjelder å kanskje henvende seg til klinikker direkte og se om det er muligheter 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *