HELLO WEEKEND

Hey friyayy!

Jeg kan ikke få sagt nok hvor godt det er med hverdag, og livet hjemme er det beste! Alt for hjemmekjær som jeg er finnes det ikke noe bedre enn å være med familien i mitt eget hus. Jeg har noen planer for helgen som jeg ikke er riktig sikker på om jeg får kommet i gang med eller ei. Det har seg sånn at alle skuffer skap og klær bør gås igjennom. Kaste ødelagte leker, gi bort for små klær, ting som ikke blir brukt, selge unna klær jeg selv ikke bruker på Tise etc. Gi bort baby/barneklær til venninner som venter barn, alle kommende mammaer har mere enn nok å handle inn så å kutte ned noen kjøp er alltid gull verdt.

Jeg blir så mye mere inspirert og hverdagen er jo bedre om det er orden i sysakene. Men spørsmålet er hvor skal jeg begynne når hele huset bør tas, og hvor lenge kan ting ha stått før man egentlig burde innsett at det bare samle støv. Jeg skal i allefall få lagt ut masse nytt på Tise som jeg håper dere vil like, flere etterspør klessalg og Tise salg, det er moro at flere handler brukt og heier på gjenbruk fremfor haugevis av nyheter. Kan i samme slengen melde om at det er veldig masse fint og brukt på Fretex Majorstua nå (store blazere, kåper, kjoler etc). En av jakkene jeg bruker aller mest er faktisk fra Fretex og syntes det er ganske kult! Så la oss sjekke ut Tise og Fretex før vi kaster oss over nyheter i butikkene, fordi ting kan være brukt 1-2 ganger og se helt nytt ut. Jeg sjekker f.eks alltid om det jeg ser etter ligger ute før jeg kjøper helt nytt!! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.