VICTOR

 

Det føles litt ut som at jeg flytter inn her hver gang jeg er i København! Det sier vel resten også, jeg elsker dette stedet og jeg elsker at dere spør om tips på reisene mine. Så skal dele denne klassikeren med dere som kanskje skal til København eller til dere som ikke har vært innom akkurat her før. Jeg har ett par andre favoritter for vinelskere, som kommer på bloggen straks. To perler hvor du klan nyte god mat i kombinasjon med helt unike viner.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️