VIN OG MAT

HUSEDS VIN

I københavn er det mange små sjarmerende vinbutikker hvor eierne selv plukker ut sine favoritter fra leverandører som vi oftes aldri har hørt om. Det er så hyggelig å gå innom å titte og ikke minst smake. Vi fikk smake på flere gode viner før vi fant ett par favoritter vi kjøpte med oss. For vinelskere er dette en magisk opplevelse framfor det norske vinmonopolet slik vi er vant til.

 

VED STRANDEN

Ved stranden, er en av de mest sjarmerende vinbaren jeg har vært på i København. Helt magisk stemning, og du føler du er hjemme i stua hos noen. Her må alle dele bord med hverandre og de har faktisk ikke noen vinmeny, de har kun et utvalg av de beste vinene de selv har kjøpt inn som de serverer. En hel opplevelse å få teste ulike smaker fra ulike deler av verden. her er det virkelig verdt å ta turen. De har også nydelig tapas som er perfekt å kunne spise ved siden av.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️