SOLKYSSET HUD

Det er ikke akkurat høysesong for solkysset hud nå. Men jeg syntes allikevel at det er like fresht med litt gylden hud på vinteren som på sommeren. Jeg får mange spørsmål om hvilke produkter jeg bruker, hvor ofte etc. Så her er selvbrunings produktene jeg benytter ca. 1-2 ganger i uka. Det som er viktig da er å skrubbe huden godt før du smører inn ønskede områder med en påføringsvott. Hvis jeg skal noe spesielt eller ut å reise pleier jeg alltid å spraye hele kroppen hos spraytanhuset og denne fargen varer i en hel uke. I love it!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Ingrid
  January 27, 2019

  Hei
  Hvordan føler du en spraytan som varer i en uke fungerer når du er i sol og varme? Bader du da mye og den fremdeles holder seg fin, eller forsvinner den da fortere? Hva er dine erfaringer?

  • benedicthe
   January 30, 2019

   Hei, da har jeg badet lite! 🙂 i sommer da vi var i Italia varte fargen kortere ettersom vi badet mye. 🙂