BACK AT IT?

 

 

Fy, så hardt å skal komme i gang å bevege kroppen. Tanken var å være helt rå fra 2 januar, men jeg ser hvor lett det er å utsette treningen eller bare å komme seg ut i aktivitet. Jeg og Egor snakket om vi skulle startet med 30 days challenge? Kanskje det er den beste og mest effektive måten å komme i gang på. Jeg har også noen treningsapper, men syntes ikke de er så inspirerende, kanskje du har noen gode tips til å komme i gang eller eventuelle appen man må ha?

Tips tas i mot med stor takk! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Marie
  January 23, 2019

  Ikkenoe med dette å gjøre. Dessverre! Meeen hva heter du på snap. Dårlig leter jeg????. Du er så inspirerende????.

  • benedicthe
   January 24, 2019

   Hei, tusen takk!! jeg heter bybenedicthe 🙂

 • Ina
  January 27, 2019

  Ingenting slår et slag mot motivasjonsboost bedre enn ei venninne å trene sammen med!

  Ellers vil jeg slå et slag for Crossfit! Aldri opplevd større motivasjonsboost enn etter jeg var med på Crossfit Lillestrøm sitt nybegynnerkurs. De har daglige “gruppetimer” for nybegynnere som man også kan bli med på den første tiden (Basic timer), og det er fantastisk bra trening!!

  • benedicthe
   January 30, 2019

   Å tusen takk for tips, har sjekket ut litt på den Crossfiten og det frister veldig ! 😀