GOING SOMEWHERE

 

Denne uken skal jeg på en spennende reise som alltid er både gøy og ikke minst påfyll med ny inspirasjon. Jeg skal ta dere med på reisen min så det er bare å henge med på Insta snapstory. Jeg kommer til å oppdatere dere fra hele turen !

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Tine
    May 14, 2019

    Hei,

    Så nysgjerrig på hvor du har kjøpt de ulike chanel-veskene dine? Innlegg? 🙂

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...