EN KJOLEDRØM PÅ TUR

Pakket med meg denne drømmen av en kjole til Stockholm (som kanskje flere har sett er det hit jeg skal). Jeg blir veldig glad hvis noen av dere vil komme med tips til noen steder man må innom, selv er jeg ikke super kjent i Stockholm. Jeg har en vintage butikk favoritt som jeg håper jeg husker hvor ligger ellers har jeg ikke så mange faste steder jeg besøker. Send meg gjerne melding her eller på instagram om du vet om noen perler i byen! <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...