FILIPPA K – SOFT SPORT

Jeg har flyttet inn i disse myke klærne siden de havnet i postkassa. Så myke og komfortable å ha på seg,  i tillegg elsker at treningsklær blir så fine at man fine at man kan kombinere de til hverdagsantrekkene. Det er ikke alltid jeg rekker hjemom fra ett møte til trening og da er det jo perfekt å kunne hive på seg nettopp disse fine godbitene fra Filippa K Softsport.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...