EN GLATTERE OG MER ELASTISK HUD

Jeg elsker gode base produkter i min hudpleierutine, og ettersom alderen ikke blir mindre så er det desto viktigere å jobbe inn gode daglige rutiner. Jeg har de siste årene begynt å gradvis bruke retinol og er nå helt avhengig av Esteé Lauder sin Perfectionist Pro Rapid Renewal Retinol Treatment som er en krem, og Esteé Lauder Perfectionist Pro Instant Acing Peel 9.9% AHAs + BHA som er en svært effektiv peeling.

Jeg er blitt ekstra glad i Esteé Lauder Perfectionist Pro produktene fordi de er ett så viktig tilskudd til huden min for å jevne ut fine linjer, gi en glattere hudoverflate og en bedre elastitet.

 

Esteé Lauder Perfectionist Pro Instant Acing Peel 9.9% AHAs + BHA

Å peele huden er så mye viktigere enn vi tenker, dette er ett must og jeg setter av minimum to til tre dager i uken til peeling. Dette bedrer huden og klargjør den til de gode produktene som jeg legger på hver morgen og kveld. Produktet passer til alle hudtyper og er fylt med hyaluron syre og anti irrterende ingredienser som gjør at hudens cellefornyelsen umiddelbart settes i gang fra dag én.

Det som er ganske magisk er at når jeg benytter Perfectionist Pro Rapid Renewal Retinol Treatment etter peelingen virker denne 2X fortere enn å ikke peele I forkant. Bare dette i seg selv gjør at det er verdt å sette av 10 minutter til en effektiv peeling som fjerner døde hudceller og fornyer hudoverflaten.

Jeg vet også at mange kan bli litt skremt av peeling og retinol- meg selv inkludert. Men Esteé Lauder Perfectionist Pro Instant Acing Peel er kjempe effektiv, man ser ikke tørr og flassete ut, den demper rødhet, og balanserer huden med ett kraftig innhold av hyaluronsyre.

Jeg opplever at porene i kinn og rundt nesen er bedret kun etter to ukers bruk og hudens glatthet er betraktelig bedre. Man får rett og slett mere baby myk hudoverflate.

 

Perfectionist Pro Rapid Renewal Retinol Treatment

Jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden og ønsker selvsagt å ha en så god hudkvaltitet jeg kan i så mange år som mulig. Jeg sverger til gode produkter og i den store jungelen av produkter er jeg veldig glad for å bli introdusert for de beste av de beste. Annen hver kveld påfører jeg Perfectionist Pro Rapid Renewal Retinol Treatment på huden når den er renset og tørr, etterfulgt av fuktighetskrem og etter to uker kan man øke å bruke produktet hver kveld. Det er viktig å ikke ta produktet helt inntil øye området og bruke solkrem på hver morgen.

 

Perfectionist Pro Rapid Renewal Retinol Treatment er en krem som fornyer huden med sin retinol ingrediens innen 28 dager, mens huden min har som nevnt blitt mye glattere og jevnere etter å ha brukt disse produktene i kun to uker.

Jeg opplever at huden blir litt mere “plumpy”, hudtonen er jevnere og ikke minst at fine linjer er jevnet litt ut. Og jeg vet at pigmenteringen jeg har i huden vil bli enda bedre etter ett enda ett par uker. Retinol er utvilsomt den viktigste og mest  avgjørende ingrediensen huden har behov for når jeg ønsker å bevare huden ung og fresh. Den sørger rett og slett for at jeg har en optimal cellefonyelse og stimulerer daglig hudens naturlige hyaluronsyre produksjon.

 

Du finner kremen

Perfectionist Pro Rapid Renewal Retinol Treatment  

HER

Du finner peelingen

Esteé Lauder Perfectionist Pro Instant Acing Peel 9.9% AHAs + BHA  

HER

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.