24 H STAYCATION WITH ESTEÉ LAUDER

 

FOTO: Felicia Kyrling

 

Jeg fikk så mange fine bilder fra jeg var på en 24 timers staycation i Stockholm med Esteé Lauder. Derfor kommer det ett lite bildedryss fra det fine oppholdet jeg hadde. <3  Turen inneholdt både opphold på Stockholms freshe Boutique hotell vi fikk en deilig mini skin treat, middag på café Esteé, en superfresh frokost og vi avsluttet det hele med å lage våre egne deilige sjokolader.

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Helg og barnefri 💃🏻 takk til verdens snilleste mormor som har miniene ♥️🎈

Helg og barnefri 💃🏻 takk...

Glitter is my favourite color ✨

Glitter is my favourite color...

TGIFD

TGIFD

Ad: Jeg kan nesten ikke vente med å dele denne Joifulle nyheten fra Joico med dere ✨🎉. Her kommer en liten teaser! @joiconorway #joiconorway

Ad: Jeg kan nesten ikke...

Cashmere season 🔛

Cashmere season 🔛