LA XAMPANYERIA

Sist vi var på reise i Barcelona fikk vi tips av våret reisefølge om at vi MÅTTE innom dette stedet, La Xampanyeria. Siden den gang har vi sikkert rukket å vært innom fire ganger. Dette er en magiaks liten plass som alltid er stappfull med kun lokale gjester. Her får du den maten serververt super enkelt men det er så godt at det er verdt å står trangt å spise. Restauranten lager sin egen Cava som er rød, denne er helt vill og bør testes. Dette er en av mine favorittplasser i Barcelona som jeg håper du titter innom om du skal til byen. Skikkelig sjel!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️