DRESS CRUSH

 

 

Dere spor meg nesten daglig om denne sommerkjolen, jeg elsker den simpelthen på allemåter og syntes den fint kan brukes utover høsten og vinteren siden den er som en oversized skjorte. Jeg har siklet på den forrige varianten fra Jaquemus i ett par år og i år kjente jeg at denne må bli min. Jeg har allerede brukt den en hel del, både til fest og til hverdags! True dress love.

 

Jaquemus// Kjole

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...