TAPAS HEAVEN

Hver gang jeg er i Barcelona besøker jeg Bar Lobo, fordi både jeg og Egor elsker god mat og vin. Her har de en helt skjønn inne restaurant som er helt nydelig, her pleier vi å henge om det ikke er like deilig ute som det var denne gangen. Stort sett rekker vi å svippe innom her ett par ganger i løpet av en weekend tur. Å sitte i baren å titte på kokkene tilberede tapasen er magisk. Stemningen her er noe helt eget og vi har lagt vår elsk på stedet. Jeg har tipset dere om denne skjønne plassen før, men gjør det igjen fordi det er så magisk!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Ad: Jeg viser deg produktene fra Sunspa jeg bruker for den perfekte gløden til julebordet✨ Denne uken får du hele 25% på alle Sunspa produkter på VITA @vita_no @sunspanorge #sunspa #vita_no

Ad: Jeg viser deg produktene...

Oslo now ☃️❄️

Oslo now ☃️❄️

Monday, lets do this ✔️

Monday, lets do this ✔️

🆗

🆗

❄️

❄️