W HOTELDREAM

W hotel Barcelona er en liten eller stor hotelldrøm i seg selv. Dette var andre gang vi bodde på denne deilige plassen med tidenes villeste utsikt. Det er noe helt magisk med å våkne opp å titte rett ut på stranda og sjøen fra gulv til tak. Jeg skal definitivt sjekke inn her igjen ved en senere innledning og kunne ønsket med noen flere soldager på Wet Deck- Pool området enn hva vi rakk. Selve åpningen av Wet Deck var helt rå med god stemning fra tidlig kveld, DJ og fyrverkeri. Dette er ett konsept de kjører hver søndag som er verdt å få med seg i løpet av sommeren.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Ad: Jeg viser deg produktene fra Sunspa jeg bruker for den perfekte gløden til julebordet✨ Denne uken får du hele 25% på alle Sunspa produkter på VITA @vita_no @sunspanorge #sunspa #vita_no

Ad: Jeg viser deg produktene...

Oslo now ☃️❄️

Oslo now ☃️❄️

Monday, lets do this ✔️

Monday, lets do this ✔️

🆗

🆗

❄️

❄️