NYTT PÅ TERRASSEN FRA HOMEROOM.NO

Vi har frisket opp på terrassen med både nye puter, pytter og blomster fra Homeroom.no. Og jeg syntes det er blitt skikkelig koselig og jeg har definitivt forelsket meg i disse skjønne pottene. Derfor er det ikke umulig at jeg bare flytter de inn når høsten og vinteren kommer igjen.  På uteplassen har vi interiør i ulike gråtoner og derfor gikk jeg for farger som enkelt kan kombineres med det vi allerede har både inne og ute.

Ett av mine favoritt stylingtips til uteplassen er masse ulike blomsterpotter fylt med vakre sommerblomster, ddet kan simpelthen ikke bli for mye.

 

Jeg gir alle mine følgere 20% på hele nettbutikken til Homeroom.no ved bruk av rabattkoden: BENEDICTHE20

Du kan benytte koden helt frem til 31/07 og den kan benyttes flere ganger.

(Koden gjelder ikke allerede besatte produkter og kan ikke kombineres med andre tilbud)

Her kan jeg tipse om at det er ett utvalg til hele hjemmet som er helt enormt, og jeg selv har en lang ønskeliste hos Homeroom.no. Selv tenker jeg å oppdatere litt på interiør fronten inne når høsten nærmer seg, og jeg lover å dele stylingen når jeg skal bytte.

 

Her finner du alle produktene fra HOMEROOM.NO som jeg har stylet med på våres uteplass!

Stor mørkegrå potte HER

Mellom lysegrå potte HER

Liten grå potte med prikker HER

 

Putetrekket med mønster finner du HER.

 

Jeg håper dere fikk litt interiør inspirasjon til ute- eller inneplassen og ønsker dere en deilig søndag videre!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.