SKETCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altså hvor skal jeg starte, dette er noe av det villeste mine øyne har sett av en restaurant. Det minner mere om ett museum med disse vakre rommene som vi ble tatt igjennom. Sketch består altså av en restaurant (det rosa rommet), tre helt ulike og spennende barer og ett toalett som er så lekkert at jeg kunne blitt der hele kvelden, helt rått! Det var veldig staselig ar LoveGreatBritain tok meg hit, jeg har alltid ønsket og tenkt at jeg skal besøke Sketch men så har jeg altså aldri kommet meg hit før nå. Å spise her er ikke bare ett godt måltid men en hel opplevelse med alt fra de morsomme menyene til detaljer på tallerker og servietter. Servicen er selvsagt i toppklasse i de uforglemmelige kule og kunstneriske omgivelsene. Jeg håper det ikke blir alt for lenge til jeg skal hit igjen!

 

Sjekk ut LoveGreatBritain for flere freshe restaurant tips! Og her kan du booke bord på Sketch direkte!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.