ÅRETS BADETØY

 

Jeg har alltid hatt ett hjerte for fint undertøy og badetøy i gode kvaliteter som jeg kan bruke masse og føle meg ordentilig fin i. Jeg har fylt opp min sommergarderobe med mine favoritter fra My Muse. Jeg digger nettsiden som har ett enormt utvalg av lekkert undertøy til alle kropper og størelser helt fra A-M cup. Selv syntes jeg det kan være vanskelig å velge størrelser, men det er en helt egen størrelseguide HER som gjør det lettere å velge korrekt størrelse.

Rabattkoden : benedicthe20 gir 20% på alt i nettbutikken til MyMuse

 

Badedrakt finner du HER

Badedrakt HER og Bikinioverdel HER (Det er også en tilhørende truse til denne som du finner HER)

 

Denne fineste rysje bikinien har jeg forelsket meg helt i og du finner overdelen HER

Skjorten finner du HER

Skjorten finner du HER,   BH finner du HER, Trusen finner du HER og strømpehodleren HER

Ettersom det er sommer liker jeg å oppgradere undertøyet til litt lysere ettersom jeg bruker mye lyse klær og jeg syntes at bare ett pent undertøy sett i seg selv gjør at jeg føler meg bedre. Det store utvalget og den gode kavltieten til MyMuse gjør at nettbutikken er en av mine favoritter hvor jeg må titte innom når jeg trenger noe nytt. Jeg liker også at små detaljer av en fin blonde BH kan titte litt frem under fine sommerkjoler eller topper. Årets favorittbadedrakt har jeg også brukt som en body inni en shorts og syntes den er kjempe fin som ett plagg til hverdags også.

 

Rabattkode –

 benedicthe20 gir 20% på alt i nettbutikken til MyMuse

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • I
  July 21, 2019

  Er ikke dette reklame/samarbeid da?

  • benedicthe
   July 31, 2019

   JA det stemmer 🙂