ENDA EN LONDON PERLE

 

Enda vakker perle i London, jeg vet at mange har vært her tidligere men for meg var dette mitt første besøk og jeg elsket stedet i første sekund. The Ned er helt spesielt med de store freste lokalene, med ett nydelig interiør og en magisk stemning. Da vi var her var det både nydelig lunsj med live musikk til. Jeg skal definitivt tilbake og neste gang har jeg fått tips om at man MÅ innom takterrassen, den skal visst være magisk på denne tiden av året så en liten shout out til dere som har tenkt dere til storbyen i nærmeste tid. Jeg syntes det er så stas å få oppleve nye og idylliske steder som jeg blir helt betatt av. NB: Husk å ta turen innom toalettet om du skal hit, det er sååå fint!! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.