BLUSE PÅ BUDSJETT

 

 

Jeg elsker når jeg finner godbiter til en slikk og ingenting, den blusen er ett perfekt eksempel på hva jeg ikke kan klare meg uten i garderoben. Jeg fant den på Zara til to-tre hundre kroner og har brukt den masse allerede. Syntes den var så fin med min gamle Billie & Me shorts. Vil du ha flere budsjett tips på bloggen? Jeg elsker både Zara og HM så kan bli flinkere til å dele noen av godbitene med deg!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments
 • Kaia
  July 23, 2019

  Fint og fresht???????? Hvor er mobilcoveret ditt fra?????

  • benedicthe
   July 31, 2019

   Det er gammelt fra Ebay <3

 • L
  July 25, 2019

  Jaaa, kom gjerne med budsjett tips!!!

  • benedicthe
   July 31, 2019

   Så hyggelig at du vil ha budsjetttips, jeg skal dele 🙂

 • Gitte
  July 29, 2019

  Et stort JA til budsjettips! 🙂

  • benedicthe
   July 31, 2019

   Det kommer løpende 😀