BLUSE PÅ BUDSJETT

Jeg elsker når jeg finner godbiter til en slikk og ingenting, den blusen er ett perfekt eksempel på hva jeg ikke kan klare meg uten i garderoben. Jeg fant den på Zara til to-tre hundre kroner og har brukt den masse allerede. Syntes den var så fin med min gamle Billie & Me shorts. Vil du ha flere budsjett tips på bloggen? Jeg elsker både Zara og HM så kan bli flinkere til å dele noen av godbitene med deg!!

6 Comments

 1. Fint og fresht🙌🏻 Hvor er mobilcoveret ditt fra?😊

  1. benedicthe

   Det er gammelt fra Ebay <3

 2. Jaaa, kom gjerne med budsjett tips!!!

  1. benedicthe

   Så hyggelig at du vil ha budsjetttips, jeg skal dele 🙂

 3. Et stort JA til budsjettips! 🙂

  1. benedicthe

   Det kommer løpende 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *