EN NATURLIG SOMMERGLØD

God helg og god sommer…

Jeg skal dele min foundation og sminke rutine med fantastiske produkter fra Esteé Lauder som jeg sverger til fordi det gir den perfekte sommergløden som varer hele kvelden- og natten. Enten jeg skal være hjemme eller gå ut så er det viktigste steget i en god makeup selve basen, jeg kan ikke gå en morgen eller kveld uten å påføre Esteé Lauder sin Advanced Night Repair Serum. Dette en som mat for huden min og jeg har forelsket meg i serumet som gir ett godt grunnlag før selve foundation og make up skal på.

Jeg har i lang tid vært en trofast bruker av Esteé Lauder Double Wear Foundation og deres gode make up produkter. Esteé Lauder sin Double Wear Foundation er laget for å sitte både godt og lenge på huden. Den gir en dekk som er fantastisk og dette kan også justeres etter ønsket dekk ved å eventuelt påføre to tynne lag i stedet for ett. Den kjennes lett og behagelig ut på huden og tetter ikke igjen porene, dette er spesielt viktig for meg som kan få en del urenheter.

 

Andre ting som er fantastiske med Esteé Lauder Double Foundation er at den er oljefri, den inneholder solfaktor som er fantastisk hele året og den finnes i over 60 ulike nyanser. Det vil si at det finnes en riktig foundation farge til alle, selv bruker jeg Ivory Beige nå på sommeren men må bruke en lysere tone på vinterhalvåret.

STEP BY STEP

Her er mine steg for en enkel og naturlig sommerglød som jeg syntes passer perfekt til en hver anledning.

1. Jeg blander en dråpe av Esteé Lauder- The Illuminator med en dråpe Esteé Lauder -Double Wear Flawless Hydrating primer. Dette jevner ut hudoverflaten, gir glød og gjør at foundation sitter helt til den skal vaskes av.

2. Jeg liker at huden ikke er helt dekket på sommeren og syntes det holder med ett par dråper Esteé Lauder Double Wear Foundation som jeg fordeler jevnt i hele ansiktet. Jeg bruker ikke alltid concealer på sommeren da jeg syntes solkysset hud er fin som den er men om jeg skal pynte meg litt ekstra bruker jeg Esteé Lauder Stay In Place Flawless Concealer i farge nr2C.

3. GLOW!!! Dette har vært i vesken min så lenge jeg kan huske, Esteé Lauder Bronze Goddes farge nr 04DEEP. Jeg påfører den der solen treffer og syntes den rammer inn ansiktet perfekt.

4. Esteé Lauder Pure Color Envy farge 320Lover´s blush er min fest favoritt, denne bruker jeg i kinnene de gangene jeg skal noe ekstra og elsker den peachy fargen.

5. Øynene må fremheves og da er det noen produkter som gjør magien. Esteé Lauder Brow Multitasker er en vinner til øyenbrynene fordi den er så enkel å påføre, jeg elsker å bruke litt våt eyeliner når jeg skal pynte meg og har en som er super lett å påføre, den heter Esteé Lauder Little Black Liner, jeg avslutter alltid med Esteé Lauder Sumptuous Extreme Waterproof Maskara er min beste venn hele sommerperioden.

6. På leppene har jeg Esteé Lauder Pure Envy 110 Nude Reveal som jeg har brukt i lang tid, syntes den er så fin for den er så naturlig i fargen med litt shimmer.

Voila…

jeg elsker som sagt denne naturlige looken med Esteé Lauders vidunder produkter og håper du vil teste ut disse enkle stegene til en frisk sommerglød!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Anja
  July 27, 2019

  Elsker hårfargen din!???? Gjelder fortsatt «oppskriften» du la ut fra frisøren din??

  • benedicthe
   July 31, 2019

   Hei, ja det samme gjelder <3

 • Sarah
  August 7, 2019

  Hei! Er det «hvite skjellet» hårklype? Isåfall hvor får man tak i den? ☺️

  • benedicthe
   August 8, 2019

   heim, fra Zuzanna G <3 de har egen butikk <3