EN INDISK OSLO FAVORITT

 

Jeg tror mange har fått med seg mitt store hjerte for mat, og det indiske kjøkken er utvilsomt en av mine favoritter med sin smakfulle mat. Jeg har lagt min elsk på både Listen to Baljit som line spå Solli plass og ikke minst New Delhi som ligger på Tjuvholmen. De små spennende street food rettene må testes om dere skal besøke byen eller restaurantene. Be om å få en liten tasting meny i stedet for den klassiske retten du alltid bestiller når du spiser indisk. Jeg lover at du ikke kommer til å bli skuffet. Jeg er helt hekta på alle disse nye smakene.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️