A GOOD SUMMER ROUTINE

 Esteé Lauder Advanced Night Repair Serum er en av sommerens viktigste rutiner, hver morgen og kveld. Selvom jeg bruker serumet hele året merker jeg ekstra godt hvor effektiv den er nå på denne tiden av året. og en av hovedgrunnene til at nettopp denne er ekstra god nå på sommeren er at den har en egenskap som gjør at den reparerer huden. Selv har jeg blitt litt solbrent ved noen anledninger og har samme kveld smurt ansikt og bryst inn med serumet. Og huden har vært helt fin i fargen, rolig og normal igjen dagen etter. Jeg vet også at mange som sliter med eksem etc av produkter opplever at Esteé Lauder Advanced Night Repair serum roer huden og får den til å gløde på sitt beste til tross for hudutfordringer.

Du finner det fantastiske serumet og øyekremen her!

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Linn
  August 5, 2019

  Hvor kommer jumpsuiten fra? 🙂

  • benedicthe
   August 5, 2019

   Hei, det er en kjole, den er fra Billie & Me 🙂 <3