MIRROR MIRROR

Jeg syntes det har vært utfordrende å finne speil som kan passe inn hos oss uten at det er for stort eller for lite. Jeg har lenge lett etter speil som kan være akkurat perfekt i vår bittelille gang og her måtte jeg rett og slett bestille på mål fra Metalform for å dekke dette litte området med speil slik at plassen ble best mulig utnyttet. I stuen er jeg så utrolig fornøyd med det fine runde store speilet med de delikate kantene og finishene rundt. Jeg ønsket meg nettopp dette og det har vært verdt ventingen for jeg syntes det gir en ekstra god romfølelse med nettopp dette speilet.

Metalform tilbyr en hel rekke produkter i smijern, jeg skulle så gjerne hatt litt større stue slik at jeg kunne satt inn de lekre smijernsdørene som bare er en drøm. Men vi har ikke plass til alt dessverre. Jeg syntes at disse to speilene har gjort det ekstra hyggelig i vår første etasje og anbefaler deg til å titte innom Metalform sine sider for å se alt det spennende de tilbyr.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.