SOMMER OG STRIKK

 

Er ikke en av de beste tingene med norsk sensommer å begynne å ta i bruk strikken igjen. Jeg må si jeg bare elsker denne tiden, som også betyr at garderoben må gjennomgås. Jeg tenkte nemlig å gå igjennom alt, rydde ut det som ikke blir brukt å selge unna. Jeg kommer til å legge ut jevnlig på tise: bybenedicthe er brukeren min der også skal jeg arrangere hagesalg for alle som bor i området som pleier å komme innom 🙂 Jeg skal oppdatere dere med tid for dette.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️