SOMMER OG STRIKK

 

Er ikke en av de beste tingene med norsk sensommer å begynne å ta i bruk strikken igjen. Jeg må si jeg bare elsker denne tiden, som også betyr at garderoben må gjennomgås. Jeg tenkte nemlig å gå igjennom alt, rydde ut det som ikke blir brukt å selge unna. Jeg kommer til å legge ut jevnlig på tise: bybenedicthe er brukeren min der også skal jeg arrangere hagesalg for alle som bor i området som pleier å komme innom 🙂 Jeg skal oppdatere dere med tid for dette.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️