EN PERLE PÅ SYDKOSTER

 

Vi pleier å være innom denne sommerperlenf SydKoster hver sommer, heldige som vi er får vi komme tilbake år etter år hos våre gode venner. Det er ikke så mange restauranter på øya og vi har fått testet ut alt opp til flere ganger tidligere, utenom nettopp dette NYDELIGE stedet, Kosters Trägårder. Altså, noe av det mest idylliske jeg har besøkt på lang tid, med alt fra vin-druer hengende i taket og nydelige fikentrær. Jeg vet det er mange norske som drar til Koster så tenkte å tipse om at du må ta turen innom hit for å smake den fantastiske maten, vinen og nyte de vakre omgivelsene.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Looking in to the weekend like 😎💫

Looking in to the weekend...

My VALENTINE ❤️❤️❤️❤️ @egorfilipenko

My VALENTINE ❤️❤️❤️❤️ @egorfilipenko

A lovely lunch spot! 🌺👉🏽up on the blog!

A lovely lunch spot! 🌺👉🏽up...

Ad: GIVEAWAY 👀⚡️. Jeg gir bort to par box freshe sneakers fra @jeanpaul_norge til to heldige følgere!! Tag to venner og følg @jeanpaul_norge og jeg trekker to heldige den 23 februar ✨🎊👯‍♂️. #jeanpaulnorge

Ad: GIVEAWAY 👀⚡️. Jeg gir...

t a x i  life 🙋🏽‍♀️🚕

t a x i life...