ALL ABOUT THAT HAIRCOLOR

God helg fine

Siden det er så mange som spør om eksakt oppskrift på min hårfarge har jeg nå gått igjennom dette med min frisør Lene fra Joico Norge. Oppskriften endrer seg litt etter årstiden og er gjerne hakker mørkere på vinteren enn det er akkurat nå. Jeg må også nevne at oppskriften vil jo ikke bli lik på alle da det kommer Ann på selve utgangspunktet, kanskje er du mørkere /lysere ? Men dette kan en frisør tilpasse. Jeg har i lang tid farget håret mitt hos Joico Norge og det er faktisk blitt sunnere enn noen gang. Hver gang jeg er hos frisøren kjører vi hele K-PAK sitt hårkur system i tillegg til at jeg har begynt å bruke Defy Damage produktene hjemme som holder både farge og struktur vedlike imellom frisørbesøkene.

 

Oppskrift på min hårfarge (sommerrutine) !

Bunnfarge: 6n med 3%

Lengdene blir glasset med 8nWb Lumishine

Higlights (mest om vinteren):

Blodlife 3% – glosser over med 7nwb

To deler 6n, og en del 5n

 

 

Håper du får glede av oppskriften < 3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Wivian
  August 13, 2019

  Lekker hårfarge, den har jeg lyst å prøve. Er du mørkerere eller lysere enn denne hårfargen, jeg er selv mørkere og greit å vite utgangspunktet om det kan passe?

  • benedicthe
   August 14, 2019

   Hei, jeg er litt lysere i bunn naturlig 🙂 frisøren din kan tilpasse fargen etter hva som er din opprinnelige farge.:)