BOHEMIAN

Sommerens deiligste bohemske sommerkjole!!! Dere spør meg om denne daglig så tenkte at jeg må dele den ordentlig her på bloggen fordi den er så fin. Det er altså en kjole som jeg vet finnes i topp også. Disse fargene er bare så deilige og passformen er den mest luftige i denne varmen < 3 dress l o v e

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Helg og barnefri 💃🏻 takk til verdens snilleste mormor som har miniene ♥️🎈

Helg og barnefri 💃🏻 takk...

Glitter is my favourite color ✨

Glitter is my favourite color...

TGIFD

TGIFD

Ad: Jeg kan nesten ikke vente med å dele denne Joifulle nyheten fra Joico med dere ✨🎉. Her kommer en liten teaser! @joiconorway #joiconorway

Ad: Jeg kan nesten ikke...

Cashmere season 🔛

Cashmere season 🔛