LA HUDEN JOBBE NÅR DU SOVER

 

Stayin In or Going out? The night is yours!!!

Hva er vel bedre enn at huden får jobbe mens du selv sover, personlig syntes jeg det er noe magisk ved det. Som mange har notert seg er Esteé Lauder sitt Advanced Night Repair serum ett fast inventar på mitt bad og jeg har brukt den i lang tid.  Jeg tror dette er en av de første produktene jeg kan huske ekstra godt at min mor også brukte da jeg var liten. Siden har serumet blitt utviklet til å jobbe seg enda dypere og mere effektivt i huden hele natten og dagen.

 

 

 

Esteé Lauder har en egen serie som heter Advanced Night Repair som jeg er helt avhengig av og benytter både morgen og kveld hele uka. Serumet har en helt unik egenskap som reduserer synligheten av aldringstegn dramatisk og maksimerer hudens evne til å fornye seg om natten. Ettersom vi bor i ett land hvor huden blir preget av både vær, temperatur og strendede hverdager er jeg ekstra nøye med min hudpleierutine. Det er svært viktig å rense huden grundig for å få vekk smuss, skit og forurensing i tillegg til at både serum og fukt skal trekke seg mest effektivt inn. Produktet maksimerer hudens naturlige fornyelse om natten med vår eksklusive ChronoluxCB™ Technology.

 

 

En viktig del av vår hverdag er å få en god natt med søvn som skinner igjennom både på hud og kropp. Huden jobber ekstra godt på natten og jeg har derfor tatt til meg Esteé Lauders Fantastiske kveldsrituale.

.. Påfør en dråpe på hver finger på den ene hånden.
2. Legg fingertuppene på begge hender mot hverandre.
3. Masser serum over ansikt og hals, start i midten og arbeid deg utover.

 

Esteé Lauder sin Advanced Night Repair reduserer fine linjer og rynker betydelig. Huden får etter kun 4 uker ett yngre utseende med masse glød som igjen gjør at jeg ser mere opplagt og sunn ut. Serumet har like god effekt på alle hudtyper og etnisiteter.

 

Etter jeg har påført serumet på en nyrenset hud så påfører jeg Esteé Lauder Revitalizing Supreme+ fuktighetskrem og avslutter med Esteé Lauder Advanced Night Repair Eye øyekrem som er mitt must i hverdagen for å se mere opplagt ut og få mindre mørke ringer rundt øynene. Dette er en super enkel rutine å komme inn i og den gjør underverker for huden din!

 

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.